2016. május 21., szombat

Linképítés – linkmarketing árak

Ne érje be a sokadik oldallal! Van előrejutási lehetőség a Google találati listáján! Szakszerűen dolgozó linkmarketinges csapattól, korrekt árakon. Többéves tapasztalat, tisztességes munkavégzés, kreatív feladatmegoldás.

A linképítés – linkmarketing egy keresőoptimalizálási (angolul Search Engine Optimalization, röviden SEO) részfolyamat, melynek az a célja, hogy az adott internetes oldalra minél több és erősebb külső hivatkozás vezessen, ezáltal az internetes oldal látogatottsága – és az adott szolgáltatást kereső érdeklődők, illetve azt igénybe vevők száma – bővüljön. A Search Engine Optimalization (SEO), és ezen belül a linképítés, fő célja zömében egy adott webhely forgalmi, látogatottsági mutatóinak növelése. 

- Minél több oda vonatkozó és minőségi link mutat az internetes oldalunkra, annál előrébb sorol majd minket a kereső a találati listáján egy adott kulcsszónál.
- Látogatottság növelő hatása van.

Linképítés – linkmarketing remek árakon
A linkmarketingbe befektetett pénz nem veszik el! Megtérül már az első 1-2 hónapban. Gondolja meg és kérdezzen. Netán szeretné, weblapját - webáruházát az első helyeken, vagy az első helyen látni a Google SERP-ben akkor keressen fel minket elérhetőségeinken.


Honlapunk: linkepites.pweb.hu