2016. június 18., szombat

Legyen az ülőgarnitúránk lakásának éke!


Üdvözüljük! Olcsó és új ülőgarnitúra Olasz és Németországból az Ön ízlése szerint.

Legyen klasszikus 3-2-1 elrendezésű vagy modern L, esetleg U alakú, nálunk tuti meglesz. Mindez egy használt  ülőgarnitúra árán, azaz a bolti ár közel feléért! A minőséget is tudjuk tartani,Minőség mindenek előtt, mivel Olasz és Németországból importált ülőgarnitúráink első osztályúak! 


Az ülőgarnitúráról, mint bútorról régebben a klasszikus 3-2-1-es elrendezésű berendezési tárgy jutott az eszünkbe, amely egy fotelt, illetve egy két- és egy háromszemélyes ülőkanapét tartalmazott. Készülhetett bőrből, műbőrből, szövetből, plüssből, esetleg rattanból. 

Legyen az ülőgarnitúránk lakásának éke!

Úgy véljük, jobb, ha a vevő kipróbálja, pl. legalább ráül a bútorra, mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel. Közép-, és felső-közép, esetenként felső kategóriás ülőgarnitúrákról van szó, áraink viszont minden esetben olcsóak. Tippeket is szívesen adunk, nem tartunk a vetélytársaktól, mert igazából NINCS TAKARGATNIVALÓNK. Megtakarítási okok miatt nincs rá kapacitásunk, hogy egy érdeklődővel át kelljen fésülnünk az ülőgarnitúrák tömkelegét először, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses ülőgarnitúrát nagy eséllyel már a következő nap értékesítjük. 500 kanapé van általában 4000 nm-en…

Kedves vásárlóink! Kellemes böngészést kívánunk az olcsó ülőgarnitúra kínálatunkban, majd sikeres vásárlást is!

Nem fog csalódni: olcsoulogarnitura.hu