2015. július 7., kedd

Elektromos robogó webáruház

Gyors és mobilis akarsz maradni, de azért a környezetet is kímélnéd? 
Sokat cirkálsz a városban? Megoldás: e-robogó! 
Hol találhatsz ilyen robogót? Nálunk, az elektromos robogó webáruház oldalán! 

Biztos, hogy megtalálod az ULTIMATE elektromos kerékpárok, elektromos robogók és elektromos rollerek közt a kedvencedet! 

Elektromos robogó webáruház a környezettudatosságért
Legyél iskolás, esetleg melóhelyre igyekvő, városnéző vagy hegyi túrázó. A környezetbarát és elektromos kerékpárjainkkal, rollereinkkel és robogóinkkal nem csak a közlekedés élményét szépítheted meg, óvhatod saját és környezeted egészségét is!

Az újdonságnak számító, környezetbarát ULTIMATE elektromos közlekedési eszközök teljesen forradalmasítják közösségi mozgást és a kirándulást!

Vállalkozásunk elhivatott célja, a légszennyezés csökkentése, az életminőség javítása valamint hozzájáruljunk az egészségmegőrzéséhez az általunk forgalmazott költséghatékony, E- járművekkel. 


Ami az elektromos robogókról tudni kell: Az elektromos robogó annyiban különbözik a hagyományos robogóktól, hogy ezt elektromos motor hajtja. Az elektromos robogók hálózati kábelről bárhol könnyen és gyorsan feltölthetőek. FONTOS: Az elektromos robogók használata során bukósisak és védőfelszerelés viselete ajánlott!