2015. július 13., hétfő

Mapei

Köszöntünk nálunk Kedves Érdeklődő!

Ha már erre barangoltál, feltennénk Neked kettő kérdést. Építkezésbe fogtál? A legtutibb építőanyag portált keresed? Ha igen, a legjobb helyen jársz!
Az építőanyag-turkáló honlapon építőanyagokkal foglalkozunk. Kikerestük az építőanyag gyártók legvevőbarátibb ajánlatait, melyeket az építőanyag-turkálón közzé is teszünk a látogatóink számára.
Mapei termékek nagy választékban

Néhány kiemeltebb építkezési anyag, amelyet az építőanyagturkáló.hu oldalunkon forgalmazunk: Rockwool, Sakret, Semmelroc,  Ursa, Velux, Mapei, Masterplast, Terrán tetőcserép, Austhrotherm és még sorolhatnánk…

Az építőanyagturkáló.hu-t használva lehet böngészni a weblapunkon meglelhető építkezési anyagok között. Ha nincs meg, amit keresel, akkor érdemes kapcsolatba lépni velünk az elérhetőségeink egyikén, és segítünk beszerezni a kérdéses építőanyagot. Akár árajánlatot is kérhetsz azonnal, az ajánlatkérő formot kitöltve.

Az építőanyag-turkálót megtalálhatod online az interneten az epitoanyagturkalo.hu oldalon, emellett az alábbi címen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva tartás és a megrendelések kezelése: hétfő-péntek 7:30-tól 17:00-ig.

Webcímünk: epitoanyagturkalo.hu